Overige video's

Gegrilde groenteschotel

4 gemiddeld bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Voorbereiden

Verwarm de oven voor op 220C. Leg de diverse groenten in de braadslede of ovenschaal. Meng de olijfolie met de knoflook, peper, zout en Italiaanse kruiden en sprenkel het oliemengsel over de groenten.

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 220°C. Leg de diverse groenten in de braadslede of ovenschaal.
  2. Meng de olijfolie met de knoflook, peper, zout en Italiaanse kruiden en sprenkel het oliemengsel over de groenten.
  3. Zet het gerecht in het midden van de oven en rooster de groenten in 15-20 minuten gaar. Voeg de tomaten er de laatste 10 minuten aan toe. Serveer er boerenbruinbrood bij.

Bereidingstip

Laat een paar hele knoflookteentjes in de schil meestoven met de groenten.

Wijnadvies

De perfecte begeleider is zo'n kruidige Vega Libre rosé. Ook de Merlot Rosé van Vina Maipo is lekker. Voor rood kunt u een fles Schoondal Cape Red opentrekken.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.