Overige video's

Gegrilde groentesalade met knoflookcroutons en ansjovisdressing

4 gemiddeld lunch, hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 375 kcal
Koolhydraten 25 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
4 g

Bereiden

  1. Bestrijk de groenten met 4 eetlepels olijfolie en gril in circa 8 minuten gaar en goudbruin op de barbecue.
  2. Keer halverwege.
  3. Meng de overige olijfolie met de knoflook.
  4. Bestrijk het stokbrood met 3 eetlepels knoflookolie, besprenkel met zout en gril rondom knapperig.
  5. Snijd of scheur het stokbrood in grove croutons.
  6. Meng in een keukenmachine de overgebleven knoflookolie, azijn en ansjovis tot een dressing.
  7. Leg de rucola en de gegrilde groenten op borden, bestrooi met de croutons en besprenkel met de dressing.
Voedingswaarde p.p.
Energie 375 kcal
Koolhydraten 25 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.