Overige video's

Gegrilde groenten met citrusdressing

4 gemiddeld bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Bestrooi de plakken aubergine aan beide kanten licht met zout en leg ze tussen keukenpapier. Verzwaar met een plank en laat circa 30 minuten staan.
  2. Verhit ondertussen een grillpan. Bestrijk de rest van de groenten met olie en gril alles aan beide kanten mooi bruin.
  3. Wrijf de aubergineplakken droog en gril deze als laatste om en om bruin. Leg alle groenten op een platte schaal.
  4. Klop de citrussappen en citroenrasp met de honing en mosterd los. Klop de olijfolie in een straaltje erdoorheen. Breng op smaak met zout en peper en giet de dressing over de warme groenten. Laat op kamertemperatuur circa 30 minuten trekken.
  5. Bestrooi met de pijnboompitten en serveer direct.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.