Overige video's

Gegrilde Frankfurter worstjes met spek en kaas

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 750 kcal
Koolhydraten 28 g
Eiwit 34 g
Vet
Waarvan verzadigd
53 g
19 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Kook de doperwten. Snijd de worstjes in de lengte open, maar niet door. Vul ze met de kaas en omwikkel ze met het ontbijtspek (steek dit eventueel aan de uiteinden vast met een cocktailprikker).
  2. Verwarm de ovengrill. Leg de worstjes naast elkaar in een ovenschaal of op een bakplaat onder de grill tot de kaas gesmolten is.
  3. Serveer ze met de aardappelsalade bestrooid met bosui en de doperwten bestrooid met munt.

Bereidingstip

Natuurlijk kun je de Frankurter worstjes met spek en kaas ook op een broodje doen en ze serveren als hotdog. Met zuurkool, mosterd en een plak augurk erbij creëer je een heuse ‘krautdog'. Combineer je de worstjes met sla, ananaspartjes, gesnipperde ui en barbecuesaus, dan heb je een ‘ananasdog'.

Voedingswaarde p.p.
Energie 750 kcal
Koolhydraten 28 g
Eiwit 34 g
Vet
Waarvan verzadigd
53 g
19 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.