Overige video's

Gegrilde entrecote met balsamicojus en salade

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 330 kcal
Koolhydraten 6 g
Eiwit 36 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
6 g

Bereiden

  1. Wrijf de entrecotes in met wat olie, zout en peper. Laat even buiten de koelkast op temperatuur komen.
  2. Leg ondertussen de sla, witlofblaadjes en druiven circa 15 minuten in koud water en droog ze daarna voorzichtig.
  3. Verdeel dit over het midden van vier borden en bestrooi met wat peper. Klop de balsamicoazijn los met de mosterd.
  4. Verwarm de oven voor op 100°C. Verhit een grillpan en bak de entrecotes om en om in circa 3 minuten per kant mooi bruin. Leg ze op een schaal en houd ze warm in de oven.
  5. Giet de rest van de olie bij het bakvet in de pan, schud goed los en giet dit bij de balsamico in een kommetje. Klop dit goed door.
  6. Snijd de entrecotes in plakken. Verdeel deze over de salade en giet de balsamicojus erover.

Variatie

Ook lekker met biefstuk of ribkarbonade in plaats van entrecote.

Voedingswaarde p.p.
Energie 330 kcal
Koolhydraten 6 g
Eiwit 36 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.