Overige video's

Gegrilde en gevulde paprika's

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm een eetlepel olie in de koekenpan en fruit de sjalot lichtbruin. Voeg de knoflook en de pijnboompitten toe en bak op zacht vuur nog twee minuten. Schep af en toe om.
  2. Meng het gehakt met de inhoud van de pan, de oregano, rozijnen en mango­chutney. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Vorm 4 balletjes van het gehakt. Snijd de paprika’s in de lengte door en haal de zaadjes eruit. Vul ze met het gehakt en pak ze in een stukje aluminiumfolie.
  4. Leg de pakketjes op de hoogste verdieping van de barbecue en laat ze onder een deksel circa 10 minuten roosteren.

Bereidingstip

Lekker met rijstsalade.

Variatie

Maak een vegetarische versie door gehakt te vervangen door sojavlees.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.