Overige video's

Gegrilde biefstuk met rozemarijn, knoflook en gorgonzola ‘melt’

4 gemiddeld bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 295 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 36 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
9 g
Vezels 0 g
Zout 1,5 g

Voorbereiden

Meng de rozemarijn in een kom met de olie en knoflook en wentel de biefstukken erdoorheen. Maal er peper over en laat het vlees 30 minuten voor bereiding afgedekt buiten de koelkast marineren.

Bereiden

  1. Verwarm de ovengrill. Verhit een grillpan op middelhoge stand en gril hierin de biefstukken in circa 2 minuten per kant medium gaar.
  2. Leg op elke biefstuk een stukje gorgonzola en schuif de pan vlak onder de grill. Laat de kaas in 1 minuut licht smelten.
  3. Schep de biefstukken op voorverwarmde borden en verdeel wat rucola erover. Serveer direct. Lekker met ovengebakken aardappels.
Voedingswaarde p.p.
Energie 295 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 36 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
9 g
Vezels 0 g
Zout 1,5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.