Overige video's

Gegrilde biefstuk met fruitige bietensalade

4 gemiddeld voorgerecht, hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g

Bereiden

  1. Wrijf de bieten in met 2 eetlepels olijfolie en zout. Wikkel in aluminiumfolie en rooster op de barbecue gaar.
  2. Mix intussen de boter met de gorgonzola. Schep op een stuk vershoudfolie en vorm tot een rol. Leg in de koelkast.
  3. Bestrooi de biefstukken met zout en peper en gril op de barbecue. Pel de schil van de bieten en snijd ze in plakjes. Meng met de waterkers, appel, azijn en overige olie.
  4. Laat de biefstukken 5 minuten rusten. Verdeel de salade over borden. Snijd de biefstukken in plakjes en leg op de salade met een plakje boter erop.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.