Overige video's

Gegratineerde wraps met avocadodip

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verhit de olie en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg het gehakt toe en bak het rul. Bak het paprikapoeder kort mee.
  2. Voeg de tomatenblokjes, kidneybonen en mais toe en warm even door. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Verwarm de ovengrill. Verwarm de wraps eventueel volgens de aanwijzingen op de verpakking zodat ze iets soepeler worden.
  4. Verdeel de gehaktvulling over de wraps en rol ze op. Leg de wraps in de ovenschaal en bestrooi met de kaas.
  5. Gratineer in de oven tot de kaas gesmolten en goudbruin is.
  6. Maak intussen de avocadodip. Halveer de avocado en schep met een lepel het vruchtvlees uit de schil. Prak het vruchtvlees met de roomkaas tot een smeuïge dip. Serveer de wraps met de avocadodip.

Variatie

Vervang gerookt paprikapoeder door gewoon paprikapoeder.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.