Overige video's

Gegratineerde tortillachips met zoete aardappel, mais en bonen

Het is gegarandeerd smullen met deze vegetarische nachoschotel met tortillachips, zoete aardappel, mais en bonen. Zelfgemaakte guacamole kan niet ontbreken. Eet smakelijk!
Voedingswaarde p.p.
Energie 725 kcal
Koolhydraten 76 g
Eiwit 19 g
Vet
Waarvan verzadigd
36 g
17 g
Vezels 12 g
Zout 2,7 g
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 220ºC. Kook de aardappelblokjes circa 5 minuten voor en giet ze af. Verhit de olijfolie en bak hierin de aardappelblokjes krokant. Schep de mais, rode peper, kidneybonen en tomaten erdoor en roerbak 3-4 minuten.
  2. Schep dit mengsel in een ovenschaal. Verdeel de tortillachips erover met daarop schepjes tacosaus en zure room. Bestrooi met de kaas en zet circa 10 minuten in de oven, tot de kaas licht gesmolten is. Bestrooi voor het serveren met de koriander.

Bereidingstip

Neem crème fraîche voor dit recept in plaats van zure room.

Vervang de koriander door bosui.

Voedingswaarde p.p.
Energie 725 kcal
Koolhydraten 76 g
Eiwit 19 g
Vet
Waarvan verzadigd
36 g
17 g
Vezels 12 g
Zout 2,7 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.