Overige video's

Gegratineerde tilapia met pittige saus

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 440 kcal
Koolhydraten 2 g
Eiwit 22 g
Vet
Waarvan verzadigd
38 g
14 g
Hoofdingrediënten Tilapiafilet (33) Rode peper (408)

Bereiden

  1. Verwarm de ovengrill op 220°C. Smelt de boter en roer 2 eetlepels limoensap erdoor.
  2. Dep de tilapiafilets goed droog en bestrooi rondom met zout en peper. Leg de vis op de bakplaat en giet de botersaus erover.
  3. Bak circa 5 minuten in het midden van de oven.
  4. Roer de mayonaise los met de rest van het limoensap, de knoflook, de peterselie, de rode peper en de kaas.
  5. Neem de bakplaat uit de oven en lepel de saus over de filets. Gratineer de vis nog een paar minuten net onder de grill lichtbruin. Lekker met rijst, sperziebonen en mais.
Voedingswaarde p.p.
Energie 440 kcal
Koolhydraten 2 g
Eiwit 22 g
Vet
Waarvan verzadigd
38 g
14 g
Hoofdingrediënten Tilapiafilet (33) Rode peper (408)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.