Overige video's

Gegratineerde tilapia met pikante saus

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 440 kcal
Koolhydraten 2 g
Eiwit 22 g
Vet
Waarvan verzadigd
38 g
14 g
Hoofdingrediënten Tilapiafilet (32) Rode peper (397)

Bereiden

  1. Verwarm de ovengrill op 220°C. Smelt de boter en roer er 2 eetlepels limoensap door.
  2. Bestrooi de tilapiafilets rondom met zout en versgemalen peper. Leg ze op de bakplaat en giet de botersaus erover. Laat de vis in het midden van de oven 5 minuten bakken.
  3. Roer de mayonaise los met de rest van het limoensap, knoflook, peterselie, peper en cheddar.
  4. Neem de bakplaat uit de oven en lepel de saus over de filets. Gratineer ze nog een paar minuten vlak onder de grill lichtbruin.
  5. Lekker met rijst en sperziebonen of maïs.

Variatie

Vervang de tilapia door makreel of forel.

Voedingswaarde p.p.
Energie 440 kcal
Koolhydraten 2 g
Eiwit 22 g
Vet
Waarvan verzadigd
38 g
14 g
Hoofdingrediënten Tilapiafilet (32) Rode peper (397)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.