Overige video's

Gegratineerde koolvisschotel

Voedingswaarde p.p.
Energie 475 kcal
Koolhydraten 29 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
17 g
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de wortel en bleekselderij 1 minuut, giet ze af en spoel er koud water over.
  2. Meng wortel en bleekselderij door de komkommer. Voeg peper en zout toe en schep de groente in een ovenschaal.
  3. Giet de gezeefde tomaten erover. Dep de vis droog en snijd deze in repen of blokken. Leg de vis op het groentemengsel.
  4. Verdeel de aardappelschijfjes er dakpansgewijs over. Meng de helft van de kaas door de crème fraîche of kookroom. Verdeel dit over de aardappels.
  5. Strooi de rest van de kaas erover en zet het gerecht 25 minuten in het midden van de oven tot het goudbruin en gaar is.

Bereidingstip

Bereid de schotel een dag van tevoren voor. Zet hem afgedekt in de koelkast. Verdeel de crème fraîche en kaas erover vlak voor het gerecht in de oven gaat.

Voedingswaarde p.p.
Energie 475 kcal
Koolhydraten 29 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
17 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Emily & Roy 22-08-2019
Dit gerecht viel ons erg tegen. Na 25 minuten was het echt nog niet gaar en als je er iets uit schept ligt er een ‘plas’ Tomatensap op de bodem maar zijn de aardappelen en groenten nog erg hard. De ingrediënten mengen ook niet echt. Alleen het kaaskorstje was lekker..