Overige video's

Gegratineerde kabeljauw met prei en krieltjes

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 660 kcal
Koolhydraten 33 g
Eiwit 38 g
Vet
Waarvan verzadigd
40 g
17 g
Vezels 7 g
Zout 0,8 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 190ºC. Verhit de helft van de olijfolie en roerbak hierin de prei 3-4 minuten met de helft van de kerrie, zout en peper. Verdeel de prei over de ovenschaal.
  2. Dep de kabeljauw droog met keukenpapier en wrijf de vis in met citroensap, zout en peper. Leg de kabeljauw op de prei.
  3. Roer de rest van de kerrie door de crème fraîche en bestrijk de vis ermee. Bestrooi met de kaas en zet circa 15 minuten in het midden van de oven.
  4. Verhit intussen de rest van de olijfolie en bak hierin de krieltjes met de kruiden goudbruin. Serveer de vis met de krieltjes.

Bereidingstip

Vervang de kabeljauw in dit recept door tilapia of pangasius.

Voeg 1 eetlepel grove mosterd toe aan de crème fraîche.

Voedingswaarde p.p.
Energie 660 kcal
Koolhydraten 33 g
Eiwit 38 g
Vet
Waarvan verzadigd
40 g
17 g
Vezels 7 g
Zout 0,8 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.