Overige video's

Gegratineerde gnocchi met gorgonzola en parmezaan

Voedingswaarde p.p.
Energie 635 kcal
Koolhydraten 67 g
Eiwit 24 g
Vet
Waarvan verzadigd
29 g
13 g
Print

Bereiden

  1. Verwarm de ovengrill. Kook de gnocchi zoals in het basisrecept. Schep uit de pan als ze boven komen drijven en leg ze in de ovenschaal.
  2. Meng in een kom de crème fraîche, gorgonzola en Parmezaanse kaas en verdeel dit mengsel over de gnocchi.
  3. Bestrooi met wat peper en schuif onder de grill. Gratineer de kaas op de gnocchi in een paar minuten goudbruin.
  4. Laat de ovendeur op een kier en controleer regelmatig. Neem uit de oven en bestrooi met de walnoten.
  5. Verdeel de gnocchi over 4 borden. Serveer direct met de rucola erbij.

Bereidingstip

Zoek het basisrecept gnocchi elders op www.boodschappen.nl

Wijnadvies

Ordine di San Giuseppe Barbera d'Asti.

Voedingswaarde p.p.
Energie 635 kcal
Koolhydraten 67 g
Eiwit 24 g
Vet
Waarvan verzadigd
29 g
13 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.