Overige video's

Gegratineerde gevulde champignons

4 eenvoudig klein gerecht, hapje
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Draai de stelen uit de hoedjes van de champignons en hak de steeltjes fijn. Meng de gehakte steeltjes met de tomatentapenade of fijngehakte zongedroogde tomaten op olie.
  2. Vul de champignonhoedjes met dit mengsel en leg een stukje brie erop.
  3. Verhit een beetje olijfolie in de gourmetpannetjes en bak de gevulde champignons 4-5 minuten.
  4. Dek af met een omgekeerd pannetje en bak zo nog 2 minuten. Of gratineer de pannetjes met champignons onafgedekt 2 minuten onder de grill van het gourmetstel.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.