Overige video's

Gegratineerde enchilada’s

Met een tortillawrap kun je eindeloos variëren. Maak eens deze gegratineerde enchilada’s gevuld met rijst, courgette, kidneybonen en mais. Lekker veel kaas eroverheen, gratineren in de oven en smullen maar!
Print

Bereiden

  1. Kook de rijst in water met het bouillonblokje. Verhit de olie in een hapjespan en fruit hierin de courgette, knoflook en specerijen een paar minuten. Voeg de kidneybonen en mais toe en breng verder op smaak.
  2. Meng de ingrediënten voor de salsa en breng op smaak met zout en peper. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  3. Schep een lepel rijst in het midden van de tortilla's. Verdeel een flinke lepel van het bonenmengsel erover. Rol de wraps stevig op en leg ze in de ovenschaal. Herhaal met de overige tortilla's.
  4. Verdeel de salsa erover en bestrooi met de kaas. Bak de enchilada's in de oven in circa 10 minuten goudbruin. Schep intussen de ingrediënten voor de salade door elkaar. Serveer de enchilada's met de salade.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.