Overige video's

Gegratineerde couscous met ham en tomaat

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 835 kcal
Koolhydraten 104 g
Eiwit 38 g
Vet
Waarvan verzadigd
27 g
13 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit de olie, voeg de tomatenpuree toe en bak 1 minuut. Schep de gepelde tomaten met sap, pesto, hamreepjes, zout en peper erdoor en verwarm zonder te koken.
  3. Meng de helft van de kaas, het tomatenmengsel en het ei door de couscous. Schep de couscous in de ovenschaal.
  4. Bestrooi met de rest van de kaas en gratineer het gerecht circa 15 minuten in het midden van de oven.
  5. Lekker met een komkommersalade.
Voedingswaarde p.p.
Energie 835 kcal
Koolhydraten 104 g
Eiwit 38 g
Vet
Waarvan verzadigd
27 g
13 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.