Overige video's

Gegratineerde bleekselderij met tijm en kaas

4 gemiddeld bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 215 kcal
Koolhydraten 11 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
8 g
Hoofdingrediënten Bleekselderij (169)

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd van de onder- en bovenkant van de stengels een klein stukje af. Leg de stengels tegen elkaar op de bakplaat en bestrijk licht met olie. Bak de bleekselderij circa 10 minuten hoog in de oven.
  2. Verhit intussen de boter en fruit hierin de ui en tijm enkele minuten op een lage stand. Verkruimel de geroosterde boterhammen.
  3. Meng het broodkruim met de kaas en gebakken ui en breng op smaak met peper.
  4. Bestrooi de bleekselderij met dit mengsel en gratineer 5-10 minuten in de oven. Lekker bij zalm of kip.
Voedingswaarde p.p.
Energie 215 kcal
Koolhydraten 11 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
8 g
Hoofdingrediënten Bleekselderij (169)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.