Overige video's

Geglaceerde worteltjes
Geglaceerde worteltjes
(9)

Geglaceerde worteltjes

Een lekker bijgerecht tijdens het kerstdiner of bij een andere feestelijke gelegenheid. Geef die worteltjes net even wat extra’s!
Categorie bijgerecht
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC. Schrap de bospeen. Verwijder het loof en laat een groen topje eraan zitten. Leg de wortels naast elkaar in een braadslede of ovenschaal. Meng de honing met olijfolie en sprenkel over de wortels zodat deze goed bedekt zijn. Bestrooi met (zee)zout, peper en de tijm of rozemarijn.
  2. Rooster de wortels circa 25 minuten in het midden van de oven. Keer af en toe om tot ze zacht en lichtbruin zijn.

Bereidingstip

Vervang voor geglaceerde pastinaken de wortel door pastinaak en rooster 15-20 minuten in de oven.

Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.