Overige video's

Geglaceerde wortel met gember en knoflook

4 eenvoudig bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 185 kcal
Koolhydraten 8 g
Eiwit 1 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
7 g
Hoofdingrediënten Winterwortel (192)

Bereiden

  1. Schil de wortels met een dunschiller en snijd ze in plakken.
  2. Verwarm de boter met de olie op lage stand en laat de wortelrepen hierin al roerend in circa 5 minuten glaceren.
  3. Voeg de gember en knoflook toe en laat nog enkele minuten zachtjes mee fruiten zonder dat ze verkleuren.
  4. Breng de wortel op smaak met zout en peper en serveer in een schaal.

Bereidingstip

Lekker bij de entrecote, de courgette en de spies van zalm en kabeljauw.

Voedingswaarde p.p.
Energie 185 kcal
Koolhydraten 8 g
Eiwit 1 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
7 g
Hoofdingrediënten Winterwortel (192)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.