Overige video's

Gefrituurde groene asperges met dip

Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Maak een sausje door de fijngewreven ansjovisfilets te mengen met het citroensap, de mayonaise, de knoflook en wat versgemalen peper.
  2. Klop in een diep bord het eiwit los met een paar druppels water.
  3. Vul een ander bord met wat wit broodkruim of paneermeel.
  4. Dep de asperges goed droog. Haal ze eerst door het eiwit en rol ze dan door het broodkruim.
  5. Verhit een laagje zonnebloemolie in een wok of hapjespan en frituur hierin de asperges kort, al omscheppend. Serveer ze direct met het dipsausje.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.