Overige video's

Gebakken worstjes met druiven

4 eenvoudig bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 325 kcal
Koolhydraten 11 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
24 g
7 g
Vezels 3 g
Zout 1,3 g
Hoofdingrediënten Venkelknol (110) Saucijs (36)

Bereiden

  1. Verhit de olijfolie en bak hierin de venkel circa 10 minuten op middelhoge stand. Voeg de worstjes toe en bak 10 minuten verder op een lage stand.
  2. Voeg de druiven toe en bak circa 8 minuten mee, tot de druiven licht gekleurd zijn. Giet de balsamicoazijn erbij en verwarm 1 minuut mee.

Bereidingstip

In Italië serveren ze deze gebakken worstjes met druiven met polenta, een soort griesmeelpap van maisgriesmeel. Maar aardappelpuree is ook lekker erbij.

Wijnadvies

Lekker met Estola Reserva, een houtgerijpte tempranillo uit het midden van Spanje.

Voedingswaarde p.p.
Energie 325 kcal
Koolhydraten 11 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
24 g
7 g
Vezels 3 g
Zout 1,3 g
Hoofdingrediënten Venkelknol (110) Saucijs (36)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.