Overige video's

Gebakken vis met tomaat-gemberchutney en couscous

Voedingswaarde p.p.
Energie 490 kcal
Koolhydraten 54 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
4 g
Print

Bereiden

  1. Verhit 1 eetlepel olie en fruit hierin de sjalot. Voeg de zongedroogde tomaten, gember en een beetje van het gembervocht toe en laat circa 15 minuten zachtjes stoven.
  2. Meng de paprika met de ras el hanout en couscous en bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Snijd een stukje van de onderkant van de asperges en blancheer ze kort. Giet ze af, voeg de boter toe en breng op smaak met zout en peper.
  4. Verhit 2 eetlepels olie en bak de visfilets circa 2 minuten op middelhoge stand. Keer de vis om en bak nog 1 minuut. Serveer de vis met de asperges, couscous en lauwwarme tomaat-gemberchutney.
Voedingswaarde p.p.
Energie 490 kcal
Koolhydraten 54 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.