Overige video's

Gebakken pangafilet met ansjovisboter

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 370 kcal
Koolhydraten 4 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
29 g
15 g

Bereiden

  1. Meng alle ingrediënten voor de ansjovisboter door elkaar. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen zwarte peper. Vorm in vershoudfolie een rol van de ansjovisboter en laat de boter hard worden in de koelkast.
  2. Dep de pangafilets goed droog met keukenpapier. Breng de filets op smaak met zout en versgemalen peper en wentel ze lichtjes door de bloem.
  3. Verhit de olie in een koekenpan en bak de filets in circa 2 minuten goudbruin op een hoge stand. Keer de filets om en bak ze nogmaals circa 2 minuten. Leg de gebakken filets op een schaal.
  4. Snijd de ansjovisboter in plakjes. Leg een plakje boter op de gebakken pangafilets en serveer direct.
  5. Lekker met een salade.
Voedingswaarde p.p.
Energie 370 kcal
Koolhydraten 4 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
29 g
15 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.