Overige video's

Gebakken funghi met pancetta en knoflook

4 eenvoudig bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 150 kcal
Koolhydraten 1 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
3 g
Vezels 2 g
Zout 0,6 g

Bereiden

  1. Verhit de olie met de knoflook en tijm op een lage stand tot het begint te geuren, maar de knoflook nog niet verkleurt.
  2. Voeg de pancetta en champignons toe en bak op middelhoge stand snel om en om. Breng op smaak met zout en peper en serveer warm.

Bereidingstip

Deze gebakken champignons zijn lekker als topping op bruschetta, als voorgerecht maar ook door de pasta, risotto of een omelet.

Wijnadvies

Ga je voor de bruschetta? Schenk er dan Cuvée 56 Frizzante bij. Bij een pasta, risotto of omelet is een Terrazzano Verdicchio heerlijk.

Voedingswaarde p.p.
Energie 150 kcal
Koolhydraten 1 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
3 g
Vezels 2 g
Zout 0,6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Peter Dekker 14-09-2019
Was heerlijk en makkelijk. Nog even ongerust over het snijden van de pancetta maar tijdens het bakken viel dit mooi uiteen. Tijd klopt en smaak was heerlijk