Overige video's

Gebakken banaan met witte chocolade-kokossaus

Voedingswaarde p.p.
Energie 495 kcal
Koolhydraten 54 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
20 g
Print

Bereiden

  1. Pel de bananen en snijd ze over de lengte doormidden. Wentel de banaanhelften door de kokosrasp en druk de rasp goed aan.
  2. Verhit de kokosmelk in een steelpan en smelt hierin de witte chocolade. Houd warm op lage stand.
  3. Rooster de rest van de geraspte kokos in een paar minuten goudbruin in een droge hete koekenpan.
  4. Bak de gepaneerde banaanhelften in 4 minuten goudbruin in de boter. Keer ze halverwege.
  5. Serveer met de witte chocoladesaus en een bolletje ijs. Bestrooi met de geroosterde kokosrasp.
Voedingswaarde p.p.
Energie 495 kcal
Koolhydraten 54 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
20 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.