Overige video's

Gazpacho blanco

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 500 kcal
Koolhydraten 14 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
43 g
4 g
Vezels 4 g
Zout 0,2 g
Print

Bereiden

  1. Leg het brood en de saffraan in een kom, giet er 100 ml water op en laat 5 minuten rusten.
  2. Maal de amandelen in een keukenmachine helemaal fijn en voeg het geweekte brood en de knoflook toe. Draai 1 minuut en voeg dan al draaiend de olie toe.
  3. Voeg 500 ml ijskoud water langzaam toe terwijl de machine draait. Breng de soep op smaak met zout, witte peper en de azijn. Zet de soep afgedekt minimaal 2 uur in de koelkast.
  4. Serveer de gazpacho blanco glaasjes, besprenkel met een paar druppels olijfolie en bestrooi met het amandelschaafsel.
Voedingswaarde p.p.
Energie 500 kcal
Koolhydraten 14 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
43 g
4 g
Vezels 4 g
Zout 0,2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.