Overige video's

Garnalentaartje met tomaat en bosui

Voedingswaarde p.p.
Energie 285 kcal
Koolhydraten 15 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
17 g
4 g
Vezels 3 g
Zout 1,5 g
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Meng de olijfolie met de knoflook en bestrijk hiermee de broodsneetjes aan beide kanten.
  2. Druk het brood, eventueel iets uitgerold, in de vormpjes. Klop de eieren los met de kookroom, pesto en kaas.
  3. Giet dit mengsel op de broodsneetjes in de vormpjes. Verdeel de tomaatjes erover.
  4. Bak de taartjes in het midden van de oven in 16-18 minuten goudbruin en gaar. Laat ze iets afkoelen en neem uit de vormpjes.
  5. Verdeel de garnalen en bosui erover.

Bereidingstip

Vervang in dit gerecht de Hollandse garnalen door roze garnalen.

Wijnadvies

Bij dit recept past een glas Verdicchio dei Castelli di Jesi van Terrazzano.

Voedingswaarde p.p.
Energie 285 kcal
Koolhydraten 15 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
17 g
4 g
Vezels 3 g
Zout 1,5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.