Overige video's

Garnalensalade met tuinkruiden en avocadosaus

4 eenvoudig klein gerecht, voorgerecht, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g

Bereiden

  1. Pureer voor de saus het vruchtvlees van de avocado met de yoghurt, pepersaus naar smaak en basilicum.
  2. Kruis de schil van de tomaten in en leg de tomaten enkele tellen in heet water. Pel ze en snijd het vruchtvlees zonder de zaadjes in blokjes.
  3. Schep de garnalen met de dille en gehakte bieslook door de tomatenblokjes.
  4. Verdeel de garnalen over de sla en sprenkel de avocadosaus erover. Garneer met sprieten bieslook.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.