Overige video's

Garnalenpalet

6 gemiddeld voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Meng voor het eerste gerecht mayonaise, tomatenketchup, whisky, zout en peper.
  2. Meng voor het tweede gerecht de yoghurtmayonaise met citroensap en dille.
  3. Verdeel voor gerecht 1 de komkommerreepjes, op een beetje na voor de garnering, over de glaasjes. Schep de garnalen en whiskysaus erop en garneer met de rest van de komkommer.
  4. Schep voor gerecht 2 de garnalen door de citroenmayonaise en verdeel dit over de lepels.
  5. Verwarm voor gerecht 3 de soep met de room. Schep de garnalen en de bieslook erdoor en serveer in de kommetjes. Zet op elk bord 3 gerechten.

Bereidingstip

Vervang de saus bij gerecht 1 door kant-en-klare cocktailsaus.

Variatie

Vervang kreeftensoep eventueel door champignonsoep en voeg 2 eetlepels tomatenpuree en een scheutje sherry extra toe.

Wijnadvies

Niet al te heftig wit bij de tere garnalensmaak. Denk aan Sensi Soave of Chenin Blanc van Hoop Huis.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.