Overige video's

Garnalen met rode pesto

4 eenvoudig voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 150 kcal
Koolhydraten 2 g
Eiwit 6 g
Vet
Waarvan verzadigd
13 g
2 g
Vezels 1 g
Zout 0,5 g
Hoofdingrediënten Veldsla (97) Vleestomaat (79)

Bereiden

  1. Meng de olijfolie met de pesto, limoensap en knoflook en marineer hierin de garnalen circa 15 minuten. Meng de veldsla met de basilicum.
  2. Meng alle ingrediënten voor de tomatenvinaigrette en meng deze door de sla.
  3. Rooster de garnalen in de gourmetpannetjes en serveer met de salade. Lekker met stokbrood of ciabatta.

Bereidingstip

Vervang in dit recept de garnalen ook eens door repen kabeljauw- of zalmfilet.

Neem groene in plaats van rode pesto.

Voedingswaarde p.p.
Energie 150 kcal
Koolhydraten 2 g
Eiwit 6 g
Vet
Waarvan verzadigd
13 g
2 g
Vezels 1 g
Zout 0,5 g
Hoofdingrediënten Veldsla (97) Vleestomaat (79)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.