Overige video's

Garnalen-mangospiesjes

Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Meng de knoflook met de limoenrasp, -sap, chilipepervlokken en de olie tot een marinade. Dep de garnalen droog met keukenpapier. Voeg ze toe aan de marinade en roer goed door zodat de garnalen helemaal bedekt zijn.
  2. Laat 1 uur afgedekt marineren in de koelkast. Schil de mango's en snijd in blokjes.
  3. Rijg de garnalen en mangoblokjes om en om aan 8 satéprikkers. Verhit een grillpan op een hoge stand en gril de garnalenspiesen in circa 5 minuten rondom gaar.

Wijnadvies

Serveer bij borrelhapjes met fruit de Jean Sablenay Rosé d'Anjou.

Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.