Overige video's

Garnalen en groenten uit de wok

Voedingswaarde p.p.
Energie 249 kcal
Koolhydraten 7 g
Eiwit 20 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
3 g
Print

Bereiden

  1. Verhit de zonnebloemolie in de wok. Fruit de ui lichtbruin. Voeg de knoflook uit de knijper en de paddestoelen toe. Roerbak deze ingrediënten enkele minuten.
  2. Doe de sesamolie, de paprika en de bouillon in de wok. Roerbak nogmaals enkele minuten.
  3. Voeg dan de koolsliertjes, taugé en garnalen toe en roerbak nog eens 2 minuten. Niet langer, want te lang verhitte garnalen worden taai.
  4. Eet bij dit gerecht gekookte rijst of nasi goreng.

Wijnadvies

Chardonnay uit onder andere Californië, Argentinië, Chili, Australië en Zuid-Afrika zijn hier ideale smaakmakers (9-11°C).

Voedingswaarde p.p.
Energie 249 kcal
Koolhydraten 7 g
Eiwit 20 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
3 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.