Overige video's

Gado gado met pindadressing
Gado gado met pindadressing
(9)

Gado gado met pindadressing

Een uitgebreide rijsttafel maak je niet in één dag. Gelukkig kun je deze gado gado eerder maken, waardoor de smaken kunnen intrekken. Dan wordt dit gerecht nog lekkerder! Het recept voor de gado gado met pindadressing vind je hier.
Categorie bijgerecht
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 390 kcal
Koolhydraten 25 g
Eiwit 17 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
5 g
Vezels 9 g
Zout 1,2 g

Bereiden

  1. Meng alle ingrediënten voor de pindadressing. Voeg lepel voor lepel kokend water toe tot een vloeibare dikke saus ontstaat. Kook de eieren hard.
  2. Kook de sperziebonen 8-10 minuten. Voeg na 3 minuten kooktijd de wortel en na nog eens 2 minuten de kool toe. Giet de groenten af. Giet in een vergiet of zeef kokend water over de taugé en laat uitlekken.
  3. Pel de gekookte eieren. Verdeel de gemengde groenten met de taugé en de eieren over een schaal. Giet de pindadressing erover en bestrooi met de kroepoek.

Bereidingstip

Dit recept is ook lekker met tofu. Snijd 250 gram tofu in plakken en leg deze op keukenpapier. Druk zo veel mogelijk vocht eruit en besprenkel met sojasaus. Wentel de tofu door een beetje bloem en bak de tofu in een beetje wok-of arachideolie goudbruin. Leg op de schaal met gado gado.

Voedingswaarde p.p.
Energie 390 kcal
Koolhydraten 25 g
Eiwit 17 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
5 g
Vezels 9 g
Zout 1,2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.