Overige video's

Fusilli met venkel-gehaktballetjes
Fusilli met venkel-gehaktballetjes
(1)

Fusilli met venkel-gehaktballetjes

Dit recept wordt je nieuwe favoriete pastagerecht! De fusilli met venkel-gehaktballetjes is makkelijk om te maken en het is ook nog eens snel klaar.
Categorie hoofdgerecht
Personen 1 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 745 kcal
Koolhydraten 74 g
Eiwit 38 g
Vet
Waarvan verzadigd
31 g
10 g
Vezels 10 g
Zout 2,4 g

Bereiden

  1. Kook de fusilli beetgaar. Snijd de worst open, haal het worstvlees eruit en meng het venkelpoeder en de helft van de rode ui erdoor. Draai er 4-5 gehaktballetjes van.
  2. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de balletjes rondom goudbruin. Schep uit de pan en houd apart. Voeg de knoflook en de rest van de ui toe en fruit circa 2 minuten.
  3. Voeg de paprika en gepelde tomaten toe en laat circa 10 minuten pruttelen. Voeg de laatste 5 minuten de gehaktballetjes toe en laat nog even garen in de tomatensaus. Serveer de saus met de pasta. Bestrooi met de basilicumblaadjes en Parmezaanse kaas.

Bereidingstip

Gebruik zoete puntpaprika en voeg extra nog een beetje rode pesto toe aan de saus.

Voedingswaarde p.p.
Energie 745 kcal
Koolhydraten 74 g
Eiwit 38 g
Vet
Waarvan verzadigd
31 g
10 g
Vezels 10 g
Zout 2,4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.