Overige video's

Fusilli met venkel en salami

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 795 kcal
Koolhydraten 79 g
Eiwit 25 g
Vet
Waarvan verzadigd
41 g
17 g

Bereiden

  1. Verhit de olie en bak hierin de venkel en knoflook op middelhoge stand 3-4 minuten.
  2. Voeg de paprika en salami toe en bak deze circa 4 minuten mee.
  3. Blus eventueel af met een scheutje witte wijn. Breng op smaak met zout en peper en giet de kookroom erbij.
  4. Stoof zachtjes 4-5 minuten. Kook intussen de pasta. Schep de pasta door de saus.
  5. Verwarm circa 2 minuten, bestrooi met de kruiden en serveer direct.

Variatie

Vervang venkel door bleekselderij. Neem in plaats van salami eens gekookte ham of gerookte kip.

Voedingswaarde p.p.
Energie 795 kcal
Koolhydraten 79 g
Eiwit 25 g
Vet
Waarvan verzadigd
41 g
17 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.