Overige video's

Fusilli met venkel en chorizo

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 605 kcal
Koolhydraten 63 g
Eiwit 22 g
Vet
Waarvan verzadigd
29 g
11 g

Bereiden

  1. Kook de pasta beetgaar. Snijd intussen de venkel in flinterdunne repen.
  2. Giet de pasta af en laat uitlekken in een vergiet. Zet de pan terug op de warmtebron, verhit hierin de olijfolie en bak de chorizo op een hoge stand knapperig.
  3. Voeg de knoflook, tomatenblokjes en venkel toe en roer door.
  4. Roer de pasta door de saus en serveer met de ricotta en basilicum. Besprenkel eventueel met wat extra olijfolie.
Voedingswaarde p.p.
Energie 605 kcal
Koolhydraten 63 g
Eiwit 22 g
Vet
Waarvan verzadigd
29 g
11 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.