Overige video's

Fusilli met saus van tomaten, knoflook en sardine

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 450 kcal
Koolhydraten 62 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
3 g

Bereiden

  1. Verwarm de olie en fruit hierin de ui in circa 5 minuten zacht. Voeg de knoflook toe en fruit nog 1 minuut mee.
  2. Voeg de tomatenpuree en tomatenblokjes toe en laat op lage stand minimaal 10 minuten pruttelen. Breng de saus eventueel op smaak met een beetje bouillonpoeder of zout en peper.
  3. Kook ondertussen de fusilli beetgaar in ruim kokend water. Giet af en laat goed uitlekken.
  4. Schep de olijvenplakjes en sardine door de tomatensaus en schep dit door de fusilli.
  5. Doe over in een grote schaal en strooi de peterselie erover.
Voedingswaarde p.p.
Energie 450 kcal
Koolhydraten 62 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
3 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.