Overige video's

Fusilli met salami en mozzarella

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 745 kcal
Koolhydraten 69 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
39 g
17 g
Hoofdingrediënten Salami (60) Mozzarella (148)

Bereiden

  1. Kook de fusilli met zout beetgaar. Verhit de eetlepels olijfolie en fruit hierin de ui lichtbruin.
  2. Voeg de salami verse rozemarijn toe en bak deze circa 3 minuten mee.
  3. Giet de pasta af en vang een beetje kookvocht op. Schep de pasta door het salamimengsel en voeg een scheutje kookvocht toe.
  4. Verwarm en voeg zonder te koken de kookroom en mozzarella toe. Serveer als de mozzarella licht gesmolten is.

Variatie

Vervang mozzarella en kookroom eens door gorgonzola en gezeefde tomaten.

Voedingswaarde p.p.
Energie 745 kcal
Koolhydraten 69 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
39 g
17 g
Hoofdingrediënten Salami (60) Mozzarella (148)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.