Overige video's

Fusilli met paprika en worst

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 610 kcal
Koolhydraten 62 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
8 g
Vezels 5 g
Zout 2 g

Bereiden

  1. Kook de fusilli beetgaar.
  2. Verhit intussen de olijfolie op middelhoge stand.
  3. Voeg het venkelzaad en de plakjes worst toe en bak deze in circa 7 minuten goudbruin.
  4. Schep de worst uit de pan en voeg de knoflook, gepelde tomaten, alle paprika, oregano, suiker en chilipeper naar smaak toe aan het bakvet.
  5. Laat deze tomatensaus circa 10 minuten pruttelen en breng op smaak met zout.
  6. Voeg de worst weer toe aan de saus en warm kort door.
  7. Giet de fusilli af en serveer met de tomatensaus.
  8. Bestrooi met de Parmezaanse kaas.
Voedingswaarde p.p.
Energie 610 kcal
Koolhydraten 62 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
8 g
Vezels 5 g
Zout 2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.