Overige video's

Fusilli met gorgonzola en walnoten

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 760 kcal
Koolhydraten 57 g
Eiwit 27 g
Vet
Waarvan verzadigd
47 g
25 g

Bereiden

  1. Verwarm de room op een lage stand en laat de gorgonzola erin smelten.
  2. Rooster de walnoten met de tijm geurig en knapperig in een droge koekenpan. Bestrooi met wat zout.
  3. Breng intussen ruim water met zout aan de kook en kook de pasta beetgaar. Giet af en laat goed uitlekken.
  4. Schep de saus en de Parmezaanse kaas erdoor en breng op smaak met versgemalen peper en nootmuskaat.
Voedingswaarde p.p.
Energie 760 kcal
Koolhydraten 57 g
Eiwit 27 g
Vet
Waarvan verzadigd
47 g
25 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.