Overige video's

Fusilli met courgette, tomaat en rozijnen

Snel, makkelijk, lekker én vegetarisch: dat is dit gerecht met fusilli, courgette en rozijnen. Dit pastarecept staat binnen 20 minuten op tafel, ideaal voor tijdens een barbecue op een zwoele zomeravond.
Voedingswaarde p.p.
Energie 735 kcal
Koolhydraten 105 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
4 g
Vezels 10 g
Zout 1,5 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Kook de pasta beetgaar. Verhit de olie en bak hierin de ui en courgette circa 6 minuten op een hoge stand. Voeg de pompoenpitten toe en bak tot de pitten poffen.
  2. Zet de warmtebron lager en voeg de rozijnen, zongedroogde tomaten, 2 eetlepels van de tomatenolie en de azijn toe. Bak al roerend 2 minuten.
  3. Giet de pasta af en roer goed door de saus.
Voedingswaarde p.p.
Energie 735 kcal
Koolhydraten 105 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
4 g
Vezels 10 g
Zout 1,5 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.