Overige video's

Fusilli met boerenkoolpesto en gegrilde kip
Fusilli met boerenkoolpesto en gegrilde kip
(0)

Fusilli met boerenkoolpesto en gegrilde kip

Categorie hoofdgerecht
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 770 kcal
Koolhydraten 57 g
Eiwit 39 g
Vet
Waarvan verzadigd
42 g
9 g

Bereiden

  1. Verhit 2 eetlepels olie in een grillpan en gril de kipfilets samen met de champignons op een hoge stand in circa 12 minuten goudbruin en gaar. Breng op smaak met zout en peper.
  2. Kook intussen de pasta. Giet af en bewaar 1/2 kopje kookvocht.
  3. Maal de boerenkool, knoflook, kaas en walnoten fijn in een keukenmachine of met een staafmixer.
  4. Voeg 6 eetlepels olie en 4 eetlepels kookvocht toe en maal tot een gladde pesto. Breng op smaak met zout en peper.
  5. Roer de pesto en champignons door de pasta. Voeg eventueel nog wat kookvocht toe om het geheel lekker smeuïg te maken.
  6. Snijd de kip in schuine plakken en serveer op de pasta.
Voedingswaarde p.p.
Energie 770 kcal
Koolhydraten 57 g
Eiwit 39 g
Vet
Waarvan verzadigd
42 g
9 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.