Overige video's

Fusilli finocchio & funghi

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 510 kcal
Koolhydraten 69 g
Eiwit 21 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
5 g
Hoofdingrediënten Venkelknol (110) Beenham (41)

Bereiden

  1. Leg alle droge ingrediënten in een grote pan.
  2. Meet de wijn en room samen met 800 ml water af in een maatbeker en giet dit over de droge ingrediënten.
  3. Breng het geheel aan de kook terwijl je rustig roert. Kook de pasta in de saus in circa 10 minuten beetgaar.

Bereidingstip

Funghi porcini is gedroogd eekhoorntjesbrood. Kun je dit ingrediënt niet vinden, maar wil je toch graag een sterke pad- denstoelensmaak aan je pasta geven? Vervang dan een deel van het water in dit recept door paddenstoelenbouillon en voeg geen extra zout toe.

Wijnadvies

Gebruik om te koken Villa Mondi Soave en drink deze ook bij de pasta.

Voedingswaarde p.p.
Energie 510 kcal
Koolhydraten 69 g
Eiwit 21 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
5 g
Hoofdingrediënten Venkelknol (110) Beenham (41)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.