Overige video's

Fudge met grof zeezout

20 gemiddeld gebak, tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 190 kcal
Koolhydraten 21 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
10 g
6 g

Bereiden

  1. Smelt de chocolade au bain-marie.
  2. Voeg de hazelnootpasta, gecondenseerde melk en boter toe en roer tot een glad mengsel.
  3. Giet het chocolademengsel in het bakblik bekleed met bakpapier, bestrooi met zeezout en zet minimaal 4 uur in de koelkast.
  4. Neem de fudge uit het bakblik en snijd er circa 20 blokjes van.

Bereidingstip

Je kunt de kleverige fudge beter snijden als je het mes eerst even onder de warme kraan houdt.

Voedingswaarde p.p.
Energie 190 kcal
Koolhydraten 21 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
10 g
6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.