Overige video's

Fruitsando’s
Fruitsando’s
(3)

Fruitsando’s

De sando komt oorspronkelijk uit Japan. Maak er eens een zoete variant van voor tijdens de picknick met slagroom, mascarpone en fruit.
Categorie brunch, lunch, snack
Personen 4 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 735 kcal
Koolhydraten 56 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
49 g
31 g
Vezels 3 g
Zout 1,3 g

Bereiden

  1. Klop de slagroom lobbig. Voeg de mascarpone en poedersuiker toe en klop stijf.
  2. Besmeer alle sneetjes brood met de roomkaas. Besmeer de helft van de boter­ hammen met 2 eetlepels van de mascarponeroom.
  3. Leg het fruit in een volgorde naar keuze op deze sneetjes brood, zodat je een mooie doorsnede krijgt.
  4. Besmeer met nog meer van de mascarponeroom tot al het fruit bedekt is. Leg de andere boterhammen met de besmeerde kant naar beneden op het fruit. Druk licht aan.
  5. Verpak strak in folie en zet minimaal 20 minuten in de koelkast om op te stijven. Neem zo mee in een koeltas en snijd de sandwiches voor het serveren schuin doormidden.

Bereidingstip

Vervang het witbrood door dikke sneeën briochebrood.

Voedingswaarde p.p.
Energie 735 kcal
Koolhydraten 56 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
49 g
31 g
Vezels 3 g
Zout 1,3 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.