Overige video's

Fruitsaladebakjes met mascarpone

Voedingswaarde p.p.
Energie 690 kcal
Koolhydraten 47 g
Eiwit 11 g
Vet
Waarvan verzadigd
50 g
32 g
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Bestrijk de vellen filodeeg met boter, vouw de vellen dubbel, bestrijk de bovenkant met boter en vouw weer dubbel. Duw elk vel in een holte van de muffinvorm en bak de deegbakjes in de oven in circa 15 minuten gaar en goudbruin. Neem de bakjes uit de oven en laat afkoelen.
  3. Meng intussen de aardbeien, bosbessen, frambozen en munt tot een fruitsalade. Roer de vanillesuiker door de mascarpone en verdeel dit mengsel over de bakjes.
  4. Schep de fruitsalade erop en garneer met nog wat munt. Bestrooi met poedersuiker en serveer de overige mascarpone erbij.

Wijnadvies

Een smakelijk Italiaans belletje: Neirano Asti Spumante.

Voedingswaarde p.p.
Energie 690 kcal
Koolhydraten 47 g
Eiwit 11 g
Vet
Waarvan verzadigd
50 g
32 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.