Overige video's

Fruitgelei

4 gemiddeld nagerecht, desserts
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 145 kcal
Koolhydraten 33 g
Eiwit 1 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g

Bereiden

  1. Snijd 200 g van het fruit in mooie stukjes en verdeel dit over 4 hoge glazen.
  2. Gebruik je pruimen, ontvel deze dan. Pureer het fruit en giet het door een zeef zodat alleen helder sap overblijft.
  3. Breng 100 ml water aan de kook met de geleisuiker en roer citroensap en -rasp en het vruchtensap erdoor. Laat nog een paar minuten zachtjes doorkoken.
  4. Giet over in een maatbeker en roer tot het enigszins is afgekoeld. Verdeel het over de glazen en laat geheel afkoelen. Zet dan in de koelkast en laat nog minimaal 2 uur opstijven.
Voedingswaarde p.p.
Energie 145 kcal
Koolhydraten 33 g
Eiwit 1 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.