Overige video's

Fruit op stokjes

eenvoudig desserts, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Rijg verschillende soorten fruit als aardbeien, bramen, stukjes appel of peer, stukjes perzik of abrikoos aan spiesjes.
  2. Bestrijk het fruit licht met honing. Leg de fruitstokjes naast elkaar op een schaal of bakplaatje en zet ze circa 15 minuten in de diepvries.
  3. Smelt 125 gram pure chocolade au bainmarie of circa 2 minuten op 400 Watt in de magnetron.
  4. Doe hetzelfde met 125 gram witte chocolade. Giet de gesmolten chocolade over de fruitstokjes en bestrooi meteen met hagelslag, geraspte kokos of gehakte ongezouten noten.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.